L4S5MG AUDIO DRIVER

Find More Posts by greenleaf. I would download the sources, rebuild and install them. No such file or directory If I don’t use the -D or I use default everything works as it should: The audio device on my motherboard is a SiS chipset which is supposed to be supported by the intel8x0 ALSA driver, and as far as I can tell it is configured correctly in the kernel and modprobe. Without the documentation it will take someone reverse engineering the SiS and frankly I don’t have the time to do that right now. I just looked at the configuration of my kernel, and didn’t notice anything spdif specific. I am not quite sure what version of alsa you have.

Uploader: Gozragore
Date Added: 3 May 2016
File Size: 15.79 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 77175
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

For now I am just using stereo output for my needs. If you need to reset your password, click here.

This is what mine looks like with no extra hardware attached: I have included as much information as I can think of below in hopes that someone here can figure out what I am missing. I too have been trying for a while to get the spdif output of Sis working Brooktree Corporation Bt Video Capture aaudio 11 I posted a message to the alsa-users mailing list, about a week ago but I still haven’t got a response.

Last Drivers  DELL INSPIRON N5050 CD/DVD DRIVER

Oh – here is a horrid suggestion. Device or resource busy aplay -D plug: Hi please let me know when there’s a patch available. If you can see it then its not a bios problem.

Can’t get spdif working with ALSA and FC6 on ECS L4S5MG/+ motherboard

Everything works fine under Windows I have a dual boot setupand so I am highly confident that the hardware is working. Works kick azz in windoz and the audio is great 5. Please visit this page to clear all LQ-related cookies. All l4s5mf are GMT Having a problem logging in?

The other point is that there might possibly be something in the BIOS configuration which is spdif specific. Unknown device a Flags: When I first loaded Windows it didn’t recognize the spdif port either.

ECS L4S5MG/651+ – motherboard – micro ATX – Socket 478 – SiS651

BB code is On. If it just isn’t there then there is something odd about your installation.

Device or resource busy Here is the result of aplay -l and aplay -L: You should not need the drivers, because FC6 is pretty recent, and should include them with the kernel. You are currently viewing LQ as a guest. The time now is Does anyone have any ideas or should I post this to the alsa-users mailing list instead?

Last Drivers  DJ 930C DRIVER

In Linux, it’ll play outpout on spidf, but it’s so quiet it’s like it’s not working at all.

ECS L4S5MG Motherboard

Bottom line, never able to get the spidf optical port on the nforce2 mb to work at all in FC6, not able to get the Audigy’s working either, theory that the little addon card may be bad so I’m getting another. Device or resource busy aplay -D hw: Without the documentation it will take someone reverse engineering the SiS and frankly I don’t have the time to do that right now.

Put it into 5. As long as you have the right driver installed for your sound chipset it should work. Currently running wilsonet’s basic setup and it works fine on analog.

I am currently using 1. Anyway, back to your problem. For more advanced trainees it can be a desktop reference, and a collection of the base knowledge needed to proceed with system and network administration.

Click Here to receive this Complete Guide absolutely free.